Termeni și condiții

TERMENI SI CONDITII UTILIZARE WWW.soideceptura.RO

Site-ul www.soideceptura.ro este proprietatea OSCAR MANAGEMENT SRL, cu sediul social in Bucuresti, Str.Mihai Eminescu nr.108-112, etaj 7, birou 1, sector 2 inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti, sub nr. J40/11033/2009, avand CUI RO26223391. Produsele comercializate pe acest site nu sunt destinate revanzarii. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. OSCAR MANAGEMENT SRL isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina. OSCAR MANAGEMENT SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul www.soideceptura.ro si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei OSCAR MANAGEMENT SRL fara acordul prealabil scris al acesteia.
Dreptul de a crea o legatura web – link – catre www.soideceptura.ro este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru OSCAR MANAGEMENT SRL sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.
1. Dreptul de autor asupra informatiilor publicate pe site
Intregul continut al site-ului www.soideceptura.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea OSCAR MANAGEMENT SRL si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul OSCAR MANAGEMENT SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului www.soideceptura.ro numai in limitele metionate in prezentul document.
2. Produsele si serviciile oferite pe site-ul www.soideceptura.ro. Politica de preturi.www.soideceptura.ro isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Legumele si verdeturile comercializate prin intermediul site-ului mentionat sunt produse proprii supuse vanzarii. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil in functie de sezon. Din acest motiv www.soideceptura.ro isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta.  

Preturile sunt actualizate periodic. Preturile prezentate nu includ costurile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, aspect etc.).

3. Modalitati de plata disponibile 
Plata produselor comandate de pe site-ul www.soideceptura.ro se poate efectua exclusive online.
Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al companiei, in conditii de siguranta deplina. Sunt acceptate toate cardurile emise sub sigla VISA (Clasic si Electron) si MasterCard. Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.

Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dvs. Indiferent de valuta contului din care se face plata, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii apartinatoare contului.

4. Livrarea produselor  
Program livrari: Luni – Duminica 8h-19h
Modalitati de livrare: Curier
Costuri de transport in functie de valoarea/greutatea comenzii

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni, dupa ce va fi reluata legatura cu clientul. In cazul in care livrarea nu se poate face nici a doua oara, comanda va fi anulata automat, iar coletul va fi returnat la sediu. In cazul in care clientul doreste sa reia aceeasi comanda, va fi nevoit sa suporte costul integral al livrarii, indiferent de valoarea produselor cumparate. 

Pentru a preintampina astfel de situatii, te rugam sa mentionezi in campul „OBSERVATII” din formularul de comanda, intervalul orar preferat pentru primirea livrarii, iar curierii nostri vor incerca sa tina cont de aceasta preferinta. 

 

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. 

www.soideceptura.ro isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de acesta care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

5. Politica de returnare si/sau inlocuire a produselor

Conform legislatiei romane in vigoare orice client are dreptul de a returna produsele achizitionate, prin apelare la denuntarea unilaterala a contractului de vanzare-cumparare incheiat la distanta, fara invocarea vreunui motiv. Produsele perisabile nu se pot returna – legumele, fructele, verdeturile sunt considerate produse perisabile.

Procedura de retur:

i. Puteti returna numai produsele care nu sunt perisabile si/sau alimentare. In consecinta, legume, fructele, verdeturile si produsele alimentare cu valabilitate scurta de pana in 30 de zile nu se pot returna.

ii. Returnarea se face prin contactarea reprezentantilor www.soideceptura.ro și stabilirea procesului de returnarea a produselor la adresa, in functie de natura acestora, pentru a evita deteriorarea lor.

iii. Transportul coletului de retur va fi platit de catre cumparator. In colet se vor afla toate documentele primite initial si solicitarea de returnare a sumei platite, indicand contul si banca unde se vor returna banii.

iv. Coletul trebuie trimis, conform procedurii stabilite la punctual ii., in maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii comenzii.

v. Suma platita va fi rambursata integral in 14 de zile calendaristice de la primirea integrala a coletului de retur si scrisorii de denuntare (daca cele doua vin separat, cele 14 de zile calendaristice trec de la ultima care a fost primita).

In cazul in care produsele, care sunt afisate pe site sunt indisponibile efectiv in stoc din cauze externe – lipsa de disponibilitate temporara la furnizori sau a unor restrictii locale – www.soideceptura.ro nu este obligat sa anunte clientul fata de stocul disponibil in timp real.

6. Promotii si concursuri
www.soideceptura.ro stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu sau retelelor de socializare (Facebook, Instagram etc.). De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile transmise. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si se poate intrerupe/anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.
7. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare
Site-ul www.soideceptura.ro este gazduit de serverele unei terte firme. OSCAR MANAGEMENT SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari sau actualizari ale scripturilor programate. OSCAR MANAGEMENT SRL nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute din cauza folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului www.soideceptura.ro.
8. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului www.soideceptura.ro este gratuita si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia autohtona si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. www.soideceptura.ro detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document. 

Abonatii newsletter-ului www.soideceptura.ro pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului www.soideceptura.ro mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context, OSCAR MANAGEMENT SRL nu poate fi facut raspunzator sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

9. Dispozitii finale
Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe www.soideceptura.ro si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.  In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului www.soideceptura.ro, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.
10. Date de identificare companie
OSCAR MANAGEMENT SRL
CUI RO26223391
J40/11033/2009
Adresa: Str.Mihai Eminescu nr.108-112, etaj 7, birou 1, sector 2, Bucuresti, Romania
Cont RO86RZBR0000060019644352
Banca: Raiffeisen Bank